Zaključek2019

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vse ljubitelje rokometa še posebej ženskega rokometa obveščamo, da bo naš klub Rokometni klub Sava Kranj v soboto, 15.06.2019 od 09.00 ure dalje na zunanjem rokometnem igrišču v Stražišču organiziral tradicionalni "Zaključek" sezone 2018/2019.

Ob tem bomo izvedli več prijateljskih tekem med ekipami ml.deklic, st.deklic , kadetinj oziroma mladink z vrstnicami iz RK Olimpija iz Ljubljane in ŽRK Tržič. Ob tem bo potekal tudi "Srečelov" z zanimivimi nagradami, vsaka kupljena srečka tudi zadane. Po končanem uradnem delu pa bo družabno srečanje vseh članov, članic in njihovih staršev ob rokometnem igrišču.

Ljubitelji rokometa vabljeni na ogled zanimivih tekem vseh naših selekcij v Stražišče v soboto, 15.06.2019 od 09.00 ure dalje v športnem parku v Stražišču.

Slavko

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------