Urnik treningov članice

ČLANICE - Matija Mušič 031/698-456

 

PON    18:00 - 19:30               dvorana Strahinj

TOR    18:30 - 20:00               dvorana Strahinj

PET     18:30 – 20:00              dvorana Strahinj

 

ČLANICE

ŠDRŠ Vrhnika - RK SAVA KRANJ

ŠDRŠ VRHNIKA : RK SAVA KRANJ 30:32 (17:15)
 
Jereb 9, Guštin 5; Kuralt in Nosan po 6.
 
 
 
Kljub temu da je bil obračun na Vrhniki izenačen, je prvi polčas pripadel gostiteljicam. Večkrat so si priigrale dva zadetka prednosti, kolikor so vodile tudi po 30 minutah igre (17:15).
V drugem delu se je tehtnica prevesila na našo stran. V 43. minuti smo po zadetku Petre Kuralt povedli za tri (25:22) in prednost v rokah držali vse do konca. Na koncu je bil rezultat 32:30 v našo korist.
Za Savo sta bili najuspešnejši strelki s po šestimi goli Petra Kuralt in Sara Nosan, prav vsa dekleta pa so se tokrat izkazala, vsa ekipa si zasluži čestitke.
V naslednjem krogu gostimo Mariborčanke.
 
 
 
 

Gostovanje pri vodilnem

Koprčanke so lov na deseto zmago v tej sezoni začele nekoliko neprepričljivo. V četrti minuti smo vodili s tremi goli prednosti (4:1), nato pa so se gostiteljice zbrale in naredile delni izid 6:0. Sledila je reakcija trenerja Matije Mušiča, ki je zahteval minuto odmora. V nadaljevanju so naše punce strnile svoje vrste. Do odmora so rezultat obrnile v svojo korist. Po polovici tekme so vodile s 16:14.
V drugem delu srečanja so vodstvo znova prevzele Koprčanke. Največ so vodile za šest, na koncu pa zmagale s petimi goli prednosti (33:28).
Za Savo je sedemkrat zadela Katra Štular.
 
 
 
ŽURD KOPER : RK SAVA KRANJ 33:28 (14:16)
Vatovec 9 (2), Škabar 5 (1); Štular 7 (4), Korošec 5.

RK SAVA KRANJ - RK OLIMPIJA

 

 

Zadnja letošnja članska tekma je bila odigrana doma proti RK Olimpiji. Po prvem polčasu smo vodili 15:12.

V drugem polčasu smo zaigrali še bolje in razlika je bila v nekem trenutku že 8 golov. Ko je že vse kazalo, da bo zmaga zanesljivo pripadla našim dekletom, se je v desetih minutah vse obrnilo na glavo.

Olimpija je zaigrala bistveno bolje, se približala, izenačila in tik pred koncem celo povedla, na 31:32. Domače pa so najprej izenačile, na koncu pa z odličnim in malce srečnim  metom Nike Ožegović z 9 m vseeno zasluženo zmagale.

 

 

Spodaj povezava do ogleda tekme

RK Sava Kranj - RK Olimpija

 


 

 

RK Sava Kranj - Zvezda Logatec

Naporna tekma, nervozna, na koncu smo izvlekli remi. 

 

Ves prvi polčas je Zvezda vodila, ob polčasu tudi največ na tekmi - za šest golov, 8:14. Naša igra je bila medla, v prvem polčasu bi težko igrali slabše. Vsi smo upali, da bo v drugem bolje. In res se je igra popravila, pristop je bil bolj borben, ognjevit. V 40. minuti smo jih ujeli, do konca sta se ekipi več ali manj izmenjavali v vodstvu in na koncu je bil rezultat kar pravično izenačen, 26:26.

 ogled tekme na Youtubu RK SAVA KRANJ - RK Zvezda Logatec