Interesna dejavnost – po osnovnih šolah, Slavko Stržinar 041/338-075

Usklajevanja glede lokacij in terminov še potekajo

 

 

 

 

Created: Thursday, 19 December 2019
Written by Urednik

Naše najmlajše deklice ( minirokomet ) so se v soboto, 07.12.2019 udeležile »Miklavževega turnirja v rokometu«, ki ga je organiziral RK Cerklje. Na turnirju je sodelovalo več kot 12 ekip tako dečkov kot deklic. Naše mlade deklice letniki 2009 in mlajše so odigrale 6 tekem in se uspešno kosale z nasprotnimi ekipami. Ekipo (8 deklic in en deček) je tokrat prvič vodila naša nova trenerka za minirokomet Mateja Tičar. Rezultati se niso beležili, starši deklic pa so našteli 3 zmage, dva poraza in en neodločen izid. Za začetek odlično. Sice pa ekipa šteje trenutno 12 deklic in en deček, trenirajo pa na OŠ Jakoba Aljaža, na OŠ Orehek, nekaj deklet pa se pridruži treningom klubske ekipe v Stražišču k mlajšim  deklicam A.

Srečno in uspešno še naprej.

Zapisal : Slavko

 

 

 

 

 

Created: Monday, 25 August 2014
Written by David

 

 

VABILO

 

Obveščamo vas, da bo v šolskem letu 2020/2021 potekala dejavnost »MINI ROKOMET«. Pridružijo se nam lahko dekleta in fantje od 2. razreda dalje.

Vse, ki vas zanima, ali veseli igra rokometa, se nam pridružite. Organizirali bomo vrsto iger in tudi tekmovanj, pri čemer bomo bolj poudarjali aktivno sodelovanje vseh udeleženih kot zmago. Za vadbo je potrebna le športna oprema (majica, kratke hlače, športni copati). Termini in kraji vadbe bodo objavljeni na spletni strani kluba, zaenkrat zaradi virusne situacije še niso znani točni termini in lokacije. Dodatne  informacije lahko dobite tudi od pristojnih na posameznih šolah.


Pridite, ne bo vam žal. Vse dodatne informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Interesna dejavnost – po osnovnih šolah, Slavko Stržinar 041/338-075

 Usklajevanja glede lokacij in terminov še potekajo