Urnik treningov

STAREJŠE DEKLICE “A” (SDA) in STAREJŠE DEKLICE "B" (SDB) – Slavko Stržinar 041/338-075

 

PON     18:15 - 19:30         stara šolska telovadnica OŠ Stražišče

TOR    16:00 - 17:30          nova telovadnica Stražišče

SRE     15:15 - 16:30         dvorana Planina Kranj

PET     17:30 – 19:00         nova telovadnica Stražišče

STAREJŠE DEKLICE B

Dekleta SDB so odigrale zadnji dve letošnji tekmi. Doma so izgubile z RK Olimpijo 17:28, prikazale pa so dobro igro. Tudi v Gorišnici v zadnji tekmi so nudile dostojen odpor, sicer relativno visoko izgubile, vendar prikazale dobro igro. Ekipa SDB je bila skozi celotno sezono zdesetkana, borile so se po najboljših močeh in prikazale velik napredek v individualni kvaliteti. Sezone brez pomoči precej mlajših soigralk iz MDB ne bi niti mogle dokončati. Tudi za mlajše deklice so bile tekme dobrodošla izkušnja.

Ekipa SDB je odigrala prestavljeno tekmo 10. kroga v Račah. Gledali smo dokaj napet boj dveh enakovrednih ekip, na koncu pa so bile boljše domačinke z 28:21 (12:8). Dekleta so se trudila, za uspeh pa ni zmanjkalo prav veliko. Vseeno pohvale vsem dekletom.

V petek popoldan pa smo odšli na gostovanje 12. kroga v Ljubljano k RK Ljubljana. Prvi polčas je bil zelo slab, igra nam ni in ni stekla. Drugi polčas so dekleta odigrala precej bolje, še zmeraj pa je bila na koncu kar precejšnja razlika v prid domačink. Res je, da naše punce, ki so na žalost tudi tokrat igrale brez zamenjave, na tak način težko igrajo v korak z boljšimi ekipami. Končni rezultat 29:14 (19:8). Nova priložnost bo v gosteh proti RK Olimpiji.

Starejša dekleta B so doma odigrale tekmo s Krimom. Gosteje so bile premočne, zmagale so z 11:27 (4:15). Ekipa je večji del tekme odigrala solidno, na trenutke tudi dobro. Med tekmo je prišlo do dodatnih poškodb v že tako oslabljeni ekipi, kar je še povečalo razliko. Priložnost za boljši rezultat bo že v ponedeljek, ko gostujemo pri RK Rače.

 

 

Ekipa SDB je v soboto, 15.12. doma odigrala tekmo z gostjami iz Celja.

Tekma se je začela precej čudno. Že tako maloštevilčna ekipa je zaradi dveh manjkajočih igralk začela tekmo z igralko manj. Malce kasneje se je ekipa le popolnila. Glede na situacijo z zasedbo, igranje brez menjav in mlačen pristop igralk je bil potek tekme kar pričakovan, na odmor smo odšli z zaostankom 5:15. V drugem polčasu so se dekleta le zbrala in prikazala drugo plat, končni rezultat je bil 14:27. Za prvi del tekme si dekleta zaslužijo grajo, za drugega pa pohvalo.