Urnik treningov

STAREJŠE DEKLICE “A” (SDA) in STAREJŠE DEKLICE "B" (SDB) – Slavko Stržinar 041/338-075

 

PON     18:15 - 19:30         stara šolska telovadnica OŠ Stražišče

TOR    16:00 - 17:30          nova telovadnica Stražišče

SRE     15:15 - 16:30         dvorana Planina Kranj

PET     17:30 – 19:00         nova telovadnica Stražišče

STAREJŠE DEKLICE B

V Žalcu so 9.12. 2018 dekleta SDB odigrala tekmo s favorizirano ekipo Zelene doline Žalec. Po slabšem začetku (7:1) so vzpostavile ravnotežje in se odlično upirale fizično močnejši in starostno ter številčno mnogo bolj uravnoteženi domači ekipi. Igrale so premišljeno v napadu in brez večjih napak in čvrsto v obrambi. Drugi polčas je prinesel še boljšo igro, z zadetki od daleč so držale ravnotežje in bile popolnoma enakovredne gostiteljicam. Na koncu je bilo 24:14.

Z borbo do zadnjega piska, celotnim pristopom in odnosom si ekipa zasluži vse spoštovanje. Veseli, da je v igri opaziti napredek iz tekme v tekmo.

Danes so dekleta SDB odigrale domačo tekmo proti RD Moškanjci Gorišnica. Prikazale so vztrajnost, čvrsto igro v obrambi in lepe akcije v napadu. Utrujene, igrale so namreč brez menjav, z veliko smole (6-7 zadetkov v okvir gola) in tremi zapravljenimi penali so na koncu klonile z 11:23. Vendar pa je bila igra dobra in ekipa si zasluži pohvale.

 

V soboto 20.10. so dekleta SDB po dveh uvodnih porazih, enem doma in enem v gostih, doma remizirale z ekipo RK Rače.

Zmaga bi lahko odšla na Štajersko, lahko pa bi ostala tudi doma. Punce so pokazale zvrhano mero želje in borbenosti, kar jim je ob zelo dobri obrambi prineslo prvo točko letos. Zasluženo!