1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZELENA SKUPINA, 1. KROG
 
Sreda, 16. novembra
 
RK SAVA KRANJ : ŽURD KOPER 31:27 (12:11)
 
 
V sredo so punce odigrale zaostalo tekmo 1. kroga z ŽURD Koprom. V prvem polčasu nobeni ekipi igra ni prav stekla, precej je bilo nervoze, tehničnih napak na obeh straneh. Igra je bila večji del polčasa izenačena, na odmor se je odšlo z minimalno prednostjo domačink (12:11). V drugem polčasu se je zgodba nadaljevala, sicer so vmes Kranjčanke povedle za 3 gole, pa so jih Koprčanke ujele. V zadnji četrtini tekme so domače ušle za štiri gole in tekmo zanesljivo pripeljale do konca, za zmago 31:27. Po dveh tesnih porazih in smoli prva letošnja zmaga, ki so si jo z zglednim pristopom in trudom popolnoma zaslužile.
 
Rauter 11 (7), Nosan 7; Škerjanc (5) in Marič (3) po 9.
 
 
 
 
 
 

16.11. ob 19:00 - DVORANA TRŽIŠKIH OLIMPIJCEV

 

Prvenstvena tekma 1. DRL

 

Navijači vabljeni!

 

 


 

Zmaga nad RK Olimpijo

 

V prvem krogu Pokala Slovenije nam je žreb namenil RK Olimpijo. Tekma se je odvijala v znamenju prevlade naših rokometašic, vendar je od začetka kazalo na lažje delo. Po začetnem vodstvu za šest golov so gostje znižale zaostanek do polčasa na spodobnih 14:11. Nepopustljive gostje so držale priključek vse do konca, tudi po zaslugi naših napak. Vseeno smo tekmo rutinirano pripeljali do konca in si prislužili napredovanje v drugi krog pokala. Končni rezultat tekme - 29:26.

 

1. krog Pokala

 


 

prvenstvena tekma 4. krog

RK Sava Kranj - RK Ljubljana

 

Sobotna tekma je bila od prve minute izenačena, gostje pa so bile po večini v rahlem vodstvu. Občasno smo izenačili, ob polčasu je bilo 12:13 za goste iz Ljubljane. Rezultat je bil nazadnje izenačen na 25:25, nato pa smo povedli za dva gola (27:25) in tri minute pred koncem tekme je dišalo po zmagi domačih. Nato pa je sledilo obdobje raztrgane igre, kjer smo potegnili kratko. Lahko bi se obrnilo drugače, zaslužili smo si vsaj točko, vendar ponujene priložnosti nismo zagrabili.

Ekipa je prvič v letošnji sezoni v vseh pogledih delovala, kot bi si vedno želeli. Kljub porazu si dekleta zaslužijo pohvale za prikazano igro.

 

 

 RK Sava Kranj - RK Ljubljana