Gostovanje na Ptuju se je za našo ekipo izšlo odlično, vodili smo od prve minute dalje, v nekem trenutku že za 9 golov (4:13). Ob polčasu je bilo visokih 7:14 za Savo. V drugem polčasu je sledil pričakovan padec v igri, pa kljuib temu smo prišli do zmage 24:25. Zadnji napad so imele domače, za izenačenje, vendar je Hanna ubranila gol.

Zala Pipp 14, Manca Zelnik 6, Iza Kafol 4 in Taja Vertnik 1 gol.

 

Potek in statistika tekme

 

Nasmeh na obrazih pove vse

 

 

Čestitke vsem za prikazano borbenost in igro!

 

 


 

 

 

15.5. ob 16:00 - DVORANA BC NAKLO

 

Prvenstvena mladinska tekma 

 

Navijači vabljeni!

 


 

V tekmo z izkušenejšimi nasprotnicami smo se spustili brez strahu. Niso si ustvarile večje prednosti, čeprav je večkrat kazalo na to. Do polčasa so si kljub naši trmi in trudu ustvarile občutno prednost, polčas je že nakazoval naš poraz (7:14).

V drugem polčasu smo vzpostavili ravnotežje. V sredini drugega polčasa smo se približali na 17:20, bili v naletu, vendar se nam nekako ni posrečilo ujeti gostij. Na koncu je zasluženo slavila Izola (19:26), rezulta pa je glede na dogodke na igrišču kar malce previsok.

Štular 6, E. Kuralt in N. Ožegovič po 3.

 

Čez 14 dni sledi povratna tekma v Izoli.

 

 

 

 


RK Sava Kranj - ŽRK Branik Maribor (28:26)

 

V prvem polčasu smo povedli za 5 golov in dopustili, da so se gostje približale in napravile tekmo negotovo. V drugem polčasu se je zgodba ponovila, prišlo je celo do izenačenja pri 22:22, vseeno so dekleta pripeljala tekmo zanesljivo do zmage in novih točk.

 

P. in E. Kuralt skupaj 12 golov.

 

Povezava do tekme:

https://livestat.rokometna-zveza.si/#/tekme/195492

 

 

 

 

 


Ta vikend se je članska ekipa odzvala vabilu organizatorjev turnirja v Laktaših, BiH. Odigrali smo dve tekmi turnirja "Trofej Laktaša 2022", dosegli dve zmagi in se veselili prvega mesta. Dobrodošla popestritev tekem domačega prvenstva in sprostitev za prizadevne članice RK Sava Kranj. Bravo!