1. krog – Pokalna tekma – ženske

 

RK Sava Kranj – RK Zvezda Logatec : 27 - 24 (polčas 14:14)

 

Domače rokometašice so zasluženo premagale ekipo Logatca v prvem krogu pokala Slovenije za ženske. Žreb je določil , da se po prvenstveni ponovno srečata še v pokalu, tokrat so naša dekleta tekmo začele veliko bolj odločno, boljšo so imele tudi realizacijo v napadu. Kljub temu so jih gostujoče igralke do konca polčasa ujele in odšle na odmor z rezultatom 14:14.

V drugem polčasu dolgo nismo videli golov, nato pa so igralke Save stopile na plin, z nekaj zaporednimi zadetki povedle za 4 gole in tekmo zanesljivo privedle do konca.

 

Najboljše strelke :

Sava : Štular Katra, Janežič Tajda in Kuralt Petra – s po 5 zadetki

Logatec : Tomasovič Aleksandra 6 golov, Košir Jana 5 golov

 

 

 

 

 

 

 

 

V soboto smo doma odigrali prvo tekmo letošnjega tekmovanja z ekipo RK Zvezda Logatec.

Po slabem prvem polčasu in visokem zaostanku so v nadaljevanju dekleta prikazala popolnoma drugačno igro. Če je bil rezultat ob polčasu 14:8 za gostje iz Logatca, smo bili skupaj pri 17:17. Od tu naprej si nobena ekipa ni priborila občutnejše prednosti, v dramatični končnici pa je ostalo pri remiju (26:26), ki je še najbolj pravičen. Čestitke ekipi za prvo osvojeno točko!

 

 

 

 

 

 

Članice RK Sava Kranj v sezoni 2021/2022 ponovno v 1. ženski rokometni ligi!

 Letošnja ekipa članic RK Sava Kranj

 

Zadnja vrsta, z leve proti desni: Nika Stare, Tajda Janežič, Sara Nosan, Maja Čosič, Nika Pavlin

Sredina, z leve proti desni: Slavko Stržinar, trener Matija Mušič, Sandra Stanonik, Eva Šepetavc, Nina Debelak, Ema Kafol, Nika Ožegovič, Endrina Muljković, pomočnik trenerja Grega Kafol

Sedijo, z leve proti desni: Maša Jelovčan, Petra Kuralt, Iza Krajnik, Ahmedina Muljković, Dijana Sredić, Alma Dolić, Sara Korošec

 

 

 


 

Povezava do zadnjega  članka v Gorenjskem glasu, 9. januar 2022

https://www.gorenjskiglas.si/article/20220109/C/220109806/1037/rokometasice-save-napredujejo