Mlajše deklice A

Začetek treningov v BC Naklo/Strahinj

Kategorija: Uncategorised
Objavljeno Ponedeljek, 02 September 2019
Napisal Urednik

Danes,

v torek 3.9. od 18:00 do 20:00 trening v dvorani v Naklem!

Velja za mladinke, kadetinje in SDA

Zaključek2019

Kategorija: Uncategorised
Objavljeno Sreda, 12 Junij 2019
Napisal Abraham

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vse ljubitelje rokometa še posebej ženskega rokometa obveščamo, da bo naš klub Rokometni klub Sava Kranj v soboto, 15.06.2019 od 09.00 ure dalje na zunanjem rokometnem igrišču v Stražišču organiziral tradicionalni "Zaključek" sezone 2018/2019.

Ob tem bomo izvedli več prijateljskih tekem med ekipami ml.deklic, st.deklic , kadetinj oziroma mladink z vrstnicami iz RK Olimpija iz Ljubljane in ŽRK Tržič. Ob tem bo potekal tudi "Srečelov" z zanimivimi nagradami, vsaka kupljena srečka tudi zadane. Po končanem uradnem delu pa bo družabno srečanje vseh članov, članic in njihovih staršev ob rokometnem igrišču.

Ljubitelji rokometa vabljeni na ogled zanimivih tekem vseh naših selekcij v Stražišče v soboto, 15.06.2019 od 09.00 ure dalje v športnem parku v Stražišču.

Slavko

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SDA za zaključek sezone 7. v Sloveniji

Kategorija: Uncategorised
Objavljeno Nedelja, 26 Maj 2019
Napisal Urednik

Na nekdanji Dan mladosti so dekleta SDA odigrale drugi turnir v enem tednu. Prejšnji vikend so odigrale dve tekmi, z Jadranom in Mlinotestom, s polovičnim izkupičkom. Posebno nam bo v spominu ostala tekma z Mlinotestom (zmaga nasprotnic za 1 gol), kjer je bila kopica poškodb, ki so izgledale zelo resno, pa so jih punce na srečo zacelile do tega vikenda, ko se je odigral zadnji turnir letošnje sezone.

Na zadnjem turnirju za razvrstitev od 7. - 12. mesta je naša ekipa za 7. mesto potrebovala zmago, dosegla pa obe razpoložljivi. Na prvi tekmi so se mučile z Jadranom, ki je tudi vodil veliko večino tekme in se izkazal za zelo žilavega nasprotnika.  Ob koncu so jih dekleta dohitela in v dramatični končnici zmagala za 1 gol (18:17, ob polčasu 9:10).

V drugi tekmi je RK Sava Kranj več kot obilno vrnila Mlinotestu za poraz pred enim tednom. Punce so vodile od začetka do konca tekme (polčas 9:5), ko so zmagale z 20:11. Nekatere punce, ki so skozi sezono manj igrale, so se prav posebej izkazale, najbolj Maša Hace Jelovčan, ki je fenomenalno izkoristila dano priložnost.

Si pa celotna ekipa zasluži čestitke za zadnja dva turnirja, kot tudi za celotno sezono in doseženo 7. mesto v državnem prvenstvu v rokometu za Starejše deklice A!

 

 

1. tekma 2. turnir

2. tekma 2. turnir

1. tekma 5. turnir

2. tekma 5. turnir

Naslovna stran avgust 2017

Kategorija: Uncategorised
Objavljeno Sobota, 08 Junij 2019
Napisal Urednik

 

 

SDA turnir v Žalcu

Kategorija: Uncategorised
Objavljeno Nedelja, 31 Marec 2019
Napisal Urednik

Danes 31.3. so dekleta odigrala dve tekmi na 4. turnirju 7.-12. v Žalcu. V prvi so premagale ŽRK Zelene doline Žalec, z 11:13 (5:9). Ključ do uspeha je bila odlična obramba, posebno v 1. polčasu. Naša zmaga nui bila ogrožena niti za trenutek. Po premoru, ki naši ekipi ni nič kaj koristil, so igrale proti RK Metliki in remizirale - 19:19 (polčas 11:9 za Metliko). Igra nam nekako ni stekla, večino tekme so imele pobudo in vodstvo nasprotne igralke, v 2. polčasu so naše le dosegle izenačenje in malo pred koncem tekme tudi povedle. Na koncu sta imeli tako ena kot druga ekipa priložnost za zmago, vendar je remi mogoče še najbolj pravičen. Pripisati je treba, da sta sodnika z nedoslednimi odločitvami vnašala precej nervoze v obe ekipi.

Ekipa je odšla v Žalec po dve novi zmagi, toda tudi tako smo lahko zelo zadovoljni. Smo še korak bližje 7. mestu v državnem prvenstvu. Bravo celotni ekipi!

1. tekma 4. Turnir

2. tekma 4. Turnir