Urnik treningov MDA

MLAJŠE DEKLICE “A” (MDA) – Slavko Stržinar 041/338-075

 

PON     18:15 - 19:30                   stara šolska telovadnica OŠ Stražišče

TOR    17:00 - 19:00              dvorana Vojašnica Kranj   do nadaljnega ZAPRTO

SRE     15:15 - 16:30              dvorana Planina Kranj

ČET     17:00 - 18:15              stara šolska telovadnica OŠ Stražišče

PET     17:00 – 18:30              nova telovadnica Stražišče

 

Mlajše deklice A

Tekma SDA na Planini z gromko podporo navijačev

V nedeljo 20.01.2019, so punce doživele glasno in dobrodošlo podporo s strani navijaškega kluba Small faces Kranj. Kljub porazu so bile punce neizmerno vesele za vrhunsko podporo iz tribun. Zagotovo jim je to dalo zagon za naprej. Predvsem pa smo dokazali, da v Kranju živi športni duh.

 
Navijačem iskrena hvala tako za navijanje, kot za izkazano podporo na njihovi fb strani.
 
Upamo, da se kmalu zopet srečamo.
 
Naj vam grla dobro služijo!
 
 
RK Sava Kranj
 

BOŽIČNO NOVOLETNI TURNIR 2018

V nedeljo 23. decembra je odlično uspel 5. božično - novoletni turnir v rokometu za dekleta. Tekme so se igrale v dvorani Planina v Kranju, gostili smo ekipe ŽRK Tržič in RK Olimpije. Dekleta so odigrale lepe tekme, zanimive, rezultat ni bil v ospredju. Turnir si je ogledalo veliko gledalcev in ostalih ljubiteljev rokometa.

Igralo se je fer, veseli smo, da je turnir minil brez poškodb in v športnem, prijateljskem duhu, saj imajo igralke v zadnjih letih toliko medsebojnih tekem, da se že dobro poznajo.

Turnir je obiskala tudi ekipa Gorenjskega Glasa, ki je o turnirju v časopisu objavila prispevek, katerega namen je popularizacija rokometa v Kranju. Povezava do članka

Hvala vsem, ki so pomagali pri organizaciji turnirja, sponzorjem kluba in donatorjem srečelova, ekipam, domačim in gostujočim, trenerjem, sodnikom, obiskovalcem in staršem otrok za lepo športno nedeljo.

 

Začetek treningov RK SAVA KRANJ sezona 2018/2019

 

Dekleta začenjajo letošnje ligaško tekmovanje, ekipa MDB gostuje v soboto 6. oktobra pri Olimpiji v Ljubljani, ravno tako v soboto ekipa SDB igra doma (dvorana Strahinj) z ekipo RK Zelene doline Žalec.

SDA in pa kadetinje gostujejo naslednji dan, v nedeljo 7. oktobra pri Krimu v Ljubljani.

 

Vsem ekipam želimo uspešen začetek sezone

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naši otroci (pardon, dekleta...) in trenerji so pred kratkim srečno prispeli v Umag, kjer bodo tri dni pospešeno brusili pete za uspešen začetek letošnje sezone.

Želimo jim uspešne priprave in uspešno sezono!

                                                                                  

BOŽIČNO - NOVOLETNI TURNIR SE BLIŽA

Pozdrav vsem ljubiteljem rokometa, tradicionalni Božično - novoletni rokometni turnir se bo odvijal v nedeljo, 23.12. 2018 v dvorani na Planini v Kranju. Letos poleg domačih ekip RK Sava Kranj tudi z gosti, RK Olimpijo in ŽRK Tržič. Podrobno obvestilo, čas začetka in urnik turnirja sledi v kratkem. Vabljeni!

Fotografije po želji

V galerijo se , glede na razpoložljiv prostor, dodajajo slike novejšega datuma.

Kdor ima željo, lahko dobi vse fotografije: z zaključka sezone 2016/2017 junija v Stražišču, s 3. Božično - novoletnega turnirja 2017, tudi s kakšnega turnirja, lahko tudi v originalnem formatu (za razvijanje v večjih dimenzijah).

Kontakt mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Več prispevkov