Urnik treningov MDA

MLAJŠE DEKLICE “A” (MDA) – Slavko Stržinar 041/338-075

PON    18:15 – 19:30              telovadnica OŠ Stražišče - velika

TOR    17:00 – 19:00              dvorana Vojašnica Kranj

SRE     15:30 – 16:30              dvorana Planina

PET     17:45 – 19:00              telovadnica OŠ Stražišče - velika

 

Mlajše deklice A

SDA z zmagama iz Kozine

V soboto 9.3. je ekipa SDA odigrala dve tekmi na 1. turnirju za razvrstitev od 7.-12. mesta v državi. Obe tekmi sta bili težki, v prvi proti RK Zelene doline Žalec so dekleta prikazala odlično obrambo in napad, ob polčasu je bilo 9:2 (!), na koncu pa prepričljivih 16:7.

V drugi tekmi so naše punce naletele na še tršega nasprotnika, vendar pa tudi RK Metlika le ni bila pretrd oreh za tokrat izjemno razpoloženo ekipo RK Sava Kranj. V bistvu smo gledali ponovitev odlične predstave s prve tekme turnirja. Ob koncu  je bilo 25:19 (14:9).

Ekipi vse čestitke!

1. tekma 1. turnirja

2. tekma 1. turnirja

 

Tekma SDA na Planini z gromko podporo navijačev

V nedeljo 20.01.2019, so punce doživele glasno in dobrodošlo podporo s strani navijaškega kluba Small faces Kranj. Kljub porazu so bile punce neizmerno vesele za vrhunsko podporo iz tribun. Zagotovo jim je to dalo zagon za naprej. Predvsem pa smo dokazali, da v Kranju živi športni duh.

 
Navijačem iskrena hvala tako za navijanje, kot za izkazano podporo na njihovi fb strani.
 
Upamo, da se kmalu zopet srečamo.
 
Naj vam grla dobro služijo!
 
 
RK Sava Kranj
 

BOŽIČNO - NOVOLETNI TURNIR SE BLIŽA

Pozdrav vsem ljubiteljem rokometa, tradicionalni Božično - novoletni rokometni turnir se bo odvijal v nedeljo, 23.12. 2018 v dvorani na Planini v Kranju. Letos poleg domačih ekip RK Sava Kranj tudi z gosti, RK Olimpijo in ŽRK Tržič. Podrobno obvestilo, čas začetka in urnik turnirja sledi v kratkem. Vabljeni!

BOŽIČNO NOVOLETNI TURNIR 2018

V nedeljo 23. decembra je odlično uspel 5. božično - novoletni turnir v rokometu za dekleta. Tekme so se igrale v dvorani Planina v Kranju, gostili smo ekipe ŽRK Tržič in RK Olimpije. Dekleta so odigrale lepe tekme, zanimive, rezultat ni bil v ospredju. Turnir si je ogledalo veliko gledalcev in ostalih ljubiteljev rokometa.

Igralo se je fer, veseli smo, da je turnir minil brez poškodb in v športnem, prijateljskem duhu, saj imajo igralke v zadnjih letih toliko medsebojnih tekem, da se že dobro poznajo.

Turnir je obiskala tudi ekipa Gorenjskega Glasa, ki je o turnirju v časopisu objavila prispevek, katerega namen je popularizacija rokometa v Kranju. Povezava do članka

Hvala vsem, ki so pomagali pri organizaciji turnirja, sponzorjem kluba in donatorjem srečelova, ekipam, domačim in gostujočim, trenerjem, sodnikom, obiskovalcem in staršem otrok za lepo športno nedeljo.

 

Začetek treningov RK SAVA KRANJ sezona 2018/2019

 

Dekleta začenjajo letošnje ligaško tekmovanje, ekipa MDB gostuje v soboto 6. oktobra pri Olimpiji v Ljubljani, ravno tako v soboto ekipa SDB igra doma (dvorana Strahinj) z ekipo RK Zelene doline Žalec.

SDA in pa kadetinje gostujejo naslednji dan, v nedeljo 7. oktobra pri Krimu v Ljubljani.

 

Vsem ekipam želimo uspešen začetek sezone

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naši otroci (pardon, dekleta...) in trenerji so pred kratkim srečno prispeli v Umag, kjer bodo tri dni pospešeno brusili pete za uspešen začetek letošnje sezone.

Želimo jim uspešne priprave in uspešno sezono!